Планую запуск невеликого інтернет-магазину, де продаватиму крихкі речі. Хочу відразу подбати про надійну тару, щоб не було казусів із доставкою. Чув, що гофрокартон добре підходить, але в чому різниця між дво- і тришаровим, і як правильно підібрати його для різних товарів?
Двошаровий гофрокартон – це гофрований шар із гладким зовнішнім, підходить для легких предметів чи як прокладка. А тришаровий має ще один зовнішній шар і кращу жорсткість, що важливо при доставці. Для товарів із кераміки чи скла краще брати тришаровий — він краще тримає форму і захищає. Якщо річ не важка, але боїшся подряпин — підійде і двошаровий як обгортка. Також враховуй розмір і вагу — чим важча річ, тим щільніший картон має бути. І краще обирати перевіреного постачальника.
Коли мій бізнес із продажу посуду перейшов на новий рівень і ми почали надсилати десятки замовлень щодня, стало зрозуміло, що потрібна якісна тара. Пошкоджена упаковка — це репутаційні втрати. Після аналізу постачальників я обрав сайт, де є гофрокартон https://www.liderpak.ua/product-category/packs/corrugated-cardboard/ співвідношення ціни та якості мене приємно здивувало. Доставка була швидкою, упаковка — бездоганною, а консультант допоміг обрати правильну щільність. Тепер мої товари доходять до клієнтів у ідеальному стані. Це той випадок, коли партнерство з компанією дійсно допомагає бізнесу зростати.