Поради від психолога

Тема в разделе "Не усадьбой единой", создана пользователем Massta, 24 Июнь 2025.

1. Massta

Massta Гуру

Іноді буває, що одна слушна порада змінює цілий погляд на ситуацію. Останнім часом шукаю саме такі джерела — щоб читати і знаходити для себе щось цінне. Може, ви знаєте, де можна знайти поради від психолога, написані просто, з прикладами з життя, а не лише теорія?

2. Grigori88

Grigori88 Гуру

У світі, де кожен нав’язує своє бачення "правильних" стосунків, дуже важливо знайти джерело здорового і практичного розуміння психології. Я випадково натрапила на блог сімейного психолога з Запоріжжя https://psiholog-lebedeva.com/chomy...ezhi-ta-yak-vstanovity-mezhi-y-vashiy-rodini/ і одразу звернула увагу на статтю про межі у стосунках. Матеріал подано чітко, логічно й дуже переконливо – без моралізаторства, лише зрозумілі принципи. Вперше я усвідомила, що встановлення меж – це не про конфлікти, а про ясність і турботу. Цікаво, що навіть у родині, де всі звикли "жити одне одним", можна делікатно змінити динаміку. Тетяна пише про це з повагою до читача, без тиску. Її блог став для мене своєрідним путівником у світі самоповаги. Стаття дуже практична – її хочеться перечитувати та застосовувати крок за кроком. Раджу всім, хто прагне гармонії без самозречення.

3. Vikusia

Vikusia Гуру

Обираючи психолога, варто звертати увагу на його досвід, освіту, спеціалізацію та підхід, а також на особисті відчуття під час першої зустрічі.

Поделиться этой страницей