Порадьте ігровий комп'ютер

Тема в разделе "Болталка", создана пользователем Massta, 19 Ноябрь 2024.

1. Massta

Massta Гуру

Планую купити новий комп'ютер для роботи та ігор, але стільки варіантів, що не можу визначитися. Що краще вибрати: зібрати самому чи купити готову збірку? Які основні нюанси треба врахувати, щоб ПК витримував сучасні ігри та монтаж відео? Що з охолодженням краще?

2. Grigori88

Grigori88 Гуру

Я кілька місяців тому взяв готову збірку для ігор і роботи. Вирішив не збирати сам, бо боявся щось не так підібрати. Комп'ютер має RTX 3060, Ryzen 5 5600X і 16 Гб оперативки. В іграх продуктивність супер, тягне все на високих налаштуваннях. Тихий і не перегрівається.

3. Lutikov

Lutikov Гуру

Я зібрав ПК власноруч минулого року, і це був чудовий досвід. Обрав Intel Core i7, RTX 3070, 32 Гб RAM і NVMe SSD на 1 ТБ. Все підібрав так, щоб система була не лише потужною, а й тихою. Головне – добре обдумати вибір кулера, бо правильне охолодження – ключ до довговічності.

4. курлык

курлык Гуру

Зібрав собі пк https://telemart.ua/ua/pc/ для ігор та монтажу, обрав RTX 4060 і процесор AMD Ryzen 7 в магазині TELEMART. Оперативку взяв 32 Гб DDR5, а для зберігання – NVMe SSD на 2 ТБ. Графіка на ультра в іграх просто неймовірна, рендер відео в DaVinci Resolve проходить блискавично.
    ПК працює тихо завдяки рідинному охолодженню, навіть під навантаженням температура залишається в нормі. Вибрав якісний блок живлення на 750 Вт, щоб забезпечити запас потужності для майбутніх апгрейдів. Враження лише позитивні, адже це ідеальний варіант для сучасних задач.

Поделиться этой страницей