Порадьте товари до покупки на чорну п'ятницю

Тема в разделе "Не усадьбой единой", создана пользователем Lutikov, 31 Октябрь 2022.

  1. Lutikov

    Lutikov Гуру

    Чи не могли б порадити товари, на які варто звернути увагу при покупці на чорну п'ятницю? Просто я трохи не розбираюся взагалі в усьому, не знаю, що буде по хороших знижках.
     
  2. Massta

    Massta Гуру

    Потрібно купувати товари за потребою, а не просто аби вигоду отримати, а потім техніка просто валятиметься у вас вдома і не використовуватиметься, якщо купувати все поспіль, то тільки на подарунки.
     
  3. Lutikov

    Lutikov Гуру

    З чого ви взяли що я купуватиму все поспіль? Просто якби ви мені порадили товари, які точно будуть за хорошими знижками, я просто відсіяв би те, що мені потрібно і вже купував би на чорну п'ятницю.
     
  4. Grigori88

    Grigori88 Гуру

    Розумію вас! Але ж ми не провісники того, що буде взагалі по акції на чорну п'ятницю https://comfy.ua/ua/black-friday.html у будь-якому випадку товарів буде багато, і ви зможете купити що вам потрібно!

    Ніхто вас не обмежує і товари за секунду не заберуть, просто подивіться асортимент вчасно і підберіть відразу для себе потрібні товари, коли настане чорна п'ятниця, просто відсійте те, що буде без акції або за поганою ціною, так буде простіше вам і нам, головне зрозумійте правильно!

    [​IMG]
     

Поделиться этой страницей