Послуги нотаріуса у Харкові

Тема в разделе "Не усадьбой единой", создана пользователем Koilana, 13 Декабрь 2023.

  1. Koilana

    Koilana Гуру

    Нещодавно переїхала у Харків, зараз знадобилися послуги нотаріуса, вперше стикаюся з такою необхідністю, тому хотілося б звернутися до відповідального спеціаліста. Треба буде зробити довіреності, хто знає, які документи для цього підготувати завчасно?
     
  2. Grigori88

    Grigori88 Гуру

    О, вітаю у Харкові! Я нещодавно також звертався до нотаріуса. Для складання довіреностей зазвичай потрібно мати паспорт та ідентифікаційний код. Також зручно мати копію документів на об'єкти, щодо яких ви робите довіреність. Найкраще подзвоніть в нотаріальну контору, спитайте про конкретні вимоги та документи, аби бути впевненими, що все необхідне готове.
     
  3. Massta

    Massta Гуру

    Для довіреностей важливо мати оригінали документів власника та особи, якій ви видаєте довіреність. Зазвичай це паспорт та ідентифікаційний код обох осіб. Також додатково може знадобитися документ, що посвідчує вашу поточну адресу проживання. Рекомендую сконтактуватися з нотаріальною конторою напередодні візиту, аби уточнити всі деталі.
     
  4. Mekino

    Mekino Гуру

    Харків-це чудове місто! Щодо нотаріуса. Мені дуже подобається приватний нотаріус Ральченко Карина Юріївна, ось тільки нещодавно звертався для складання довіреностей, а взагалі вже неодноразово користувався послугами і завжди залишався задоволений її роботою.
    Перш за все, це ефективність та оперативність: усі документи готуються швидко і професійно. Крім того, Карина завжди готова вас консультувати, надати вичерпні відповіді на всі питання, пов'язані з довіреністю.
    Ще однією перевагою є розуміння специфіки кожної ситуації та вміння знаходити оптимальні рішення. Рекомендую з усієї душі звертатися до Карини Ральченко для оформлення довіреностей та інших юридичних питань.
     

Поделиться этой страницей