Постельное белье

Тема в разделе "Не усадьбой единой", создана пользователем manana, 9 Август 2022.

  1. manana

    manana Гуру

    Привет где можно найти сейчас качественное постельное белье для новорожденного? мне важно чтоб была именно натуральная ткань.
     
  2. Grimza

    Grimza Любитель

    Купите натуральную ткань в магазине и пошейте, или закажите в ателье.
     
  3. Vetochka85qw

    Vetochka85qw Любитель

    Ну зачем так все усложнять, когда можно купить уже готовые комплекты , вот мы у них брали постельное белье для новорожденных, качество отличное, ткани все натуральные, отлично подходит для аллергиков.
     
  4. Grigori88

    Grigori88 Гуру

    Запитаю в дружини. Вона нещодавно замовляла такі речі. Напишу тоді вам.
     
  5. Koilana

    Koilana Гуру

    Подскажите, а пеленки качественные там можно купить? Хочу купить из натуральных тканей, чтобы не линяли и не кашлатились.
     
  6. Mekino

    Mekino Гуру

    Я для свого малюка всі речі купувала ось у цьому магазині https://babyshops.com.ua/ua/odezhda-dlya-novorozhdennyh/pelenky/ Мені сподобалося, що там чудовий вибір речей для малюків виключно їх натуральних тканин. Це дуже здорово, так речі довше носитимуться і не викличуть у малюка ніяких роздратувань. Та й ціни в даному магазині відмінні, тому рекомендую вам заглянути саме туди.
     
  7. Lopata

    Lopata Гуру

    Ми переїхали на нове місце проживання і купуємо все нове.
    Шукаю магазин , де можна придбати якісну постільну білизну.
    Хочу купити декілька комплектів.
    Порадьте перевірений магазин.
     
  8. Kassper

    Kassper Гуру

    Раніше я в різних магазинах купував текстиль, але не завжди був задоволений якістю товару. Тепер я вже майже постійно замовляю комплекти постільної білизни Бязь https://postel-eco.com.ua у магазині Postel -eko, який пропонує великий вибір білизни з різної тканини, ковдри, покривала на ліжко. Вся продукція якісна, тканина щільна та практична у використанні. Обслуговування приємне та швидке. Я задоволений і рекомендую - замовляйте і вам сподобається.
     
  9. Lutikov

    Lutikov Гуру

    Моя жінка хоче шити текстиль, типу бізнес робити. Ось шукає де можна тканину для цього узяти
     
  10. Румкина

    Румкина Гуру

    А ви вже визначитись з видом тканини? Яку саме та скільки вам її потрібно? Якщо у вас обмежений бюджет, ви можете розглянути можливість придбання тканини в інтернет-магазинах, ось на сайті ТК https://tk.ua/ua/catalog/vse-tkani/netkanoe-polotno.html є багато різної тканини. Також є доставка, або відправлення НП. Просто знайдіть на сайт і знайдіть тканину, яка вам подобається.
     
  11. amaksimova

    amaksimova Гуру

    Хорошие комплекты я нашла на https://kazkoviyson.com.ua/postilna-bilizna/ у них качественное постельное и при этом очень выгодные цены, я сравнивала в многих магазинах – там получилось выгоднее всего, когда постельное пришло я обрадовалась ещё больше, потому что качество ну просто очень крутая.
     
  12. Vikusia

    Vikusia Гуру

    Якщо потрібна, якісна постільна білизна купити такий текстиль можна, на цьому сайті https://podushka.com.ua/ua/postelnoe_bele.html
    В інтернет-магазині "Подушка" завжди чудовий ассортимент, ціни приємні і доставка швидка.
    Часто роблю замовлення на цьому сайті, тому рекомендую.
     
  13. Nataxa

    Nataxa Гуру

    Выбор хороший и цены разумные в "Подушке". Спасибо, что подсказали этот магазин.
     

Поделиться этой страницей