Посуда

Тема в разделе "Не усадьбой единой", создана пользователем monroestahr, 15 Октябрь 2019.

  1. monroestahr

    monroestahr Гуру

    Доброго времени суток! Если будете нуждаться в покупке кухонных принадлежностей, то смело обращайтесь сюда http://moyakuhnya.com.ua/
     
  2. Massta

    Massta Гуру

    Где продаётся качественная туристическая посуда, кто в курсе?
     
  3. Grigori88

    Grigori88 Гуру

    Мне лично для походов очень нравится титановая посуда TOAKS https://tourbrand-ua.com/titanovaya-ryumka-toaks-sg-02-na-30-ml-product/ реально качественная и служить будет не один год. У меня от них тарелки, чашки, рюмки, в общем, всё! Безумно доволен.
     
  4. Щавелька

    Щавелька Гуру

    А я вот себе брала недавно посуду в https://top-posuda.com и осталась приятно удивлена качеством и при этом, вполне адекватной ценой. Раньше искала и рассматривала разные варианты, но никак не могла найти то, что нужно именно мне. Зато теперь, заказала несколько наборов и очень счастлива).
     
  5. Massta

    Massta Гуру

    Де краще всього купити форми і все інше для випічки? Шукаю надійного магазину з широким вибором товарів і доступними цінами. Знаю, що важливо мати якісну посуд для випічки, щоб залишити гостей і рідних зачарованими моїми десертами. Також цікавлять практичні форми з різними розмірами і функціями. Де можна знайти весь необхідний інвентар для моєї кулінарної майстерності?
     
  6. Lutikov

    Lutikov Гуру

    З задоволенням поділюся з вами порадою щодо місця, де ви зможете знайти все необхідне для кухні. Я рекомендую інтернет магазин все для випічки . Цей сайт пропонує великий вибір форм, починаючи від звичайних круглих і прямокутних форм до більш нетрадиційних, як на приклад форм для кексів у формі морських звірів. Також ви знайдете інші корисні аксесуари для випічки, такі як кондитерські мішки з насадками, кісточки для змащення та різноманітні комплекти для декорування тортів. Особливо приємно те, що все обладнання виготовляється з високоякісних матеріалів, які забезпечують міцність та довговічність.
     
  7. Mekino

    Mekino Гуру

    Мені треба замовити гарний посуд в дім. Не можу вирішити який та де його придбати
     
  8. Румкина

    Румкина Гуру

    А ви щось особливе хочете знайти чи чого не можете обрати? Я можу вам підсказати, є класні сервізи на Вілла Грації Ми замовляли в них сервіз на подарунок знайомій, вона запросила нас на свято в ресторан і ми вирішили, що варто їй купити посуд. Дійсно, наживо це виглядає ще краще, ніж на саті на картинці. Собі я теж планую замовити такий сервіз.
     

Поделиться этой страницей