Потрібна нова клавіатура!

Тема в разделе "Не усадьбой единой", создана пользователем Lutikov, 17 Март 2024.

  1. Lutikov

    Lutikov Гуру

    Потрібна клавіатура для роботи на персональному комп'ютері. Ось не знаю яку краще вибрати дротову чи бездротову, що порадите? Працюю зараз на провідній, але хочеться купити щось сучасніше, та зручніше.
     
  2. Румкина

    Румкина Гуру

    Користуюся механичною з LED-підсвічуванням, провідне підключення - мені подобається, вона надійна та дуже сучасно виглядає. Вибирала такий аксесуар в магазині онлайн, дуже задоволена.
    Треба звісно вибирати зручну клавіатуру щоб було легко працювати або грати в ігри з її допомогою.
     
  3. Lutikov

    Lutikov Гуру

    Цікаві характеристики. А де можна подивитись на таку клавіатуру, може і мені саме така потрібна.
    І скільки вона коштує? Хочу щось не сильно дороге, але таку, щоб була функціональна зі зручними кнопками.
     
  4. Румкина

    Румкина Гуру

    Так, клавіатура HATOR Starfall Rainbow Origin Red - просто чудова для роботи та гри. Саме таку модель я вибрала в каталозі інтернет-магазину Алло https://allo.ua/ua/klaviatury/ - вона зразу привернула увагу дизайном, та ціною. Шукала теж щось недороге, з міцними та зручними кейкапами.
    Подобається ще те, що механічні перемикачі HATOR AURUM цієї клавіатури можна налаштувати під індивідуальні вимоги щодо відчуття натискання, що робить її дуже універсальною для будь-яких завдань. Крім того, вона має стильний дизайн і підсвітку LED-підсвітка RAINBOW, яка дозволяє створювати неймовірні ефекти під час гри або роботи. Загалом, ця клавіатура - це ідеальне поєднання функціональності та стилю.
    [​IMG]
     
  5. Nataxa

    Nataxa Гуру

    Потрібна клавіатура, до макбука.
     

Поделиться этой страницей