Всім привіт! Хочу собі для будинку придбати інвертор, щоб користуватися своєю технікою коли вимикають електроенергію, але не знаю який обрати. Порадьте мені хороші варіанти інвертора.
Зараз всі купують гібридний сонячний інвертор, оскільки до нього можна під'єднати сонячні панелі, та отримувати енергію від сонця. Коли немає живлення від мережі - використовується енергія з сонячних панелей, якщо похмурий день та її недостатньо виробляється, задіяні АКБ і система черпає енергію з батарей. А в самих несприятливих умовах взагалі до нього можна під'єднати генератор, що дозарядить батарею, та електрика буде в будинку.
Це дуже цікаво, хотілось би більше інформації дізнатися про такий інвертор. Може порадиш його конкретну модель, та магазин де можна купити? Він мені дуже потрібний найближчим часом.
Недавно я також шукав собі сонячний інвертор, і в інтернет-магазині Intstyle спеціалісти мені дуже допомогли з вибором, розказали як що працює, тому тобі також корисно буде з ними проконсультуватися. Купив я собі інвертор 12V/230V 1.5 кВт 1500 Вт MPPT 80A чистий синус, гібридний, сонячний https://intstyle.com.ua/ua/tovari-d...t-mppt-80a-chistij-sinus-gibridnij-solnechnij до якого я тільки докупив необхідні сонячні панелі, які закріпив у себе на даху. Тепер при будь-яких умовах я з електрикою. Як вже казав раніше, він перетворює енергію сонця в електрику, якщо погода дуже хмарна черпає енергію з батареї, генератор підключати поки що не доводилось, але така можливість є.
Я хочу купить хороший генератор для дома. Многие советуют выбрать инверторный. Как считаете, стоит брать?
Я тоже задумывался над этим вопросом, и, по моему опыту, инверторные генераторы — это отличный выбор для дома. Они работают гораздо тише, чем обычные генераторы, и обеспечивают стабильное и чистое напряжение, что особенно важно для чувствительных электронных устройств. Кроме того, они экономичнее в плане расхода топлива, так как регулируют обороты двигателя в зависимости от нагрузки. Я заметил, что большой диапазон цен на инверторные генераторы - lodka5.com.ua, что позволяет выбрать подходящий вариант в зависимости от ваших потребностей и бюджета, так что советую рассмотреть варианты именно там. Важно учитывать мощность генератора и его функциональные возможности, чтобы выбрать модель, которая будет максимально эффективна для вашего дома.