Професійний дизайн інтер’єру

Тема в разделе "Болталка", создана пользователем Арина Каримова, 1 Сентябрь 2025.

1. Вітаю! Планую зробити ремонт і оновити дизайн інтер’єру у квартирі. Хочу, щоб все виглядало стильно, гармонійно і враховувало мої побажання щодо кольорів, тканин та штор. Чи є у Житомирі студії, де можна замовити повний цикл дизайну – від консультації та замірів до реалізації проєкту і монтажу всіх елементів? Чи реально довірити складні дизайнерські рішення професіоналам?

2. IrinaErmakova

IrinaErmakova Гуру

Я зверталася до Windesigngroup і залишилася дуже задоволена результатом. Дизайнер приїхав на заміри, врахував всі мої побажання щодо стилю та матеріалів, запропонував кілька варіантів ескізів і допоміг обрати оптимальний варіант. Після затвердження проєкту команда студії пошила штори та тюль за індивідуальними розмірами і виконала навішування на місці – все акуратно та швидко. Мені сподобався професійний підхід на кожному етапі роботи та широкий вибір тканин від бюджетних до ексклюзивних брендів. Завдяки цьому інтер’єр виглядає гармонійно, сучасно і максимально відповідає моєму баченню комфорту та стилю.

Поделиться этой страницей