Просування бізнесу

Тема в разделе "Не усадьбой единой", создана пользователем Massta, 27 Июль 2025.

1. Massta

Massta Гуру

Зараз багато говорять про ефективність реклами через Google Shopping, але мені цікаво, чи дійсно має сенс замовляти налаштування цієї послуги у спеціалістів? Чи можна самостійно налаштувати так, щоб реклама була результативною, чи краще довіритись професіоналам?

2. Grigori88

Grigori88 Гуру

Я теж свого часу замислювався над цим питанням, бо Google Shopping справді виглядає як потужний інструмент. Спробував самостійно налаштувати – витратив чимало часу на розуміння структури фідів, вимог до зображень і категорій. Щось вийшло, але результат був слабким. Потім звернувся до спеціалістів, і вже за кілька днів реклама почала приносити заявки. Тому з власного досвіду можу сказати: краще довірити це профі. Вони одразу бачать помилки і знають, як оптимізувати під ваш продукт.

3. Mekino

Mekino Гуру

Коли я відкривала власний інтернет-магазин косметики, знала, що просто створити сайт замало. Потенційні клієнти мають бачити мої товари там, де вони реально шукають покупки. Саме тому я зацікавилася Google Shopping. Самостійно розібратися в усіх нюансах реклами не вдалося — забагато технічних моментів. Після пошуків на ринку послуг натрапила на агенцію, яка запропонувала налаштування google shopping https://seomarket.ua/services/google-shopping/ ми узгодили цілі, бюджет, і фахівці оперативно налаштували фід товарів та рекламні кампанії. Вже за тиждень я побачила перші результати — зросла кількість переходів і замовлень. Це рішення значно підвищило видимість мого бренду, і я впевнено рекомендую професіоналів, якщо хочете вийти в ТОП.

Поделиться этой страницей