Зараз багато говорять про ефективність реклами через Google Shopping, але мені цікаво, чи дійсно має сенс замовляти налаштування цієї послуги у спеціалістів? Чи можна самостійно налаштувати так, щоб реклама була результативною, чи краще довіритись професіоналам?
Я теж свого часу замислювався над цим питанням, бо Google Shopping справді виглядає як потужний інструмент. Спробував самостійно налаштувати – витратив чимало часу на розуміння структури фідів, вимог до зображень і категорій. Щось вийшло, але результат був слабким. Потім звернувся до спеціалістів, і вже за кілька днів реклама почала приносити заявки. Тому з власного досвіду можу сказати: краще довірити це профі. Вони одразу бачать помилки і знають, як оптимізувати під ваш продукт.
Коли я відкривала власний інтернет-магазин косметики, знала, що просто створити сайт замало. Потенційні клієнти мають бачити мої товари там, де вони реально шукають покупки. Саме тому я зацікавилася Google Shopping. Самостійно розібратися в усіх нюансах реклами не вдалося — забагато технічних моментів. Після пошуків на ринку послуг натрапила на агенцію, яка запропонувала налаштування google shopping https://seomarket.ua/services/google-shopping/ ми узгодили цілі, бюджет, і фахівці оперативно налаштували фід товарів та рекламні кампанії. Вже за тиждень я побачила перші результати — зросла кількість переходів і замовлень. Це рішення значно підвищило видимість мого бренду, і я впевнено рекомендую професіоналів, якщо хочете вийти в ТОП.