Привіт! Підкажіть, будь ласка, хто вже мав досвід реєстрації офшорної компанії. Хочу зрозуміти, з чого реально почати, на що звертати увагу та яких підводних каменів очікувати. Цікаво почути поради тих, хто вже проходив цей шлях і може дати конкретні рекомендації.
Завдяки CampioGroup я відкрив свій перший офшор і хочу поділитися лише позитивними враженнями. Реєстрації офшорів https://www.campiogroup.com/ukraine/services/offshoryi/registracziya_offshorov/ тут проходять швидко, професійно та без зайвих формальностей, що дуже важливо для мене як підприємця. Команда надає повний спектр юридичних послуг: від вибору юрисдикції до відкриття рахунку в закордонному банку. Особливо мені сподобалася індивідуальна консультація щодо оптимальної структури компанії для міжнародного бізнесу. Ціна послуг приємно здивувала, адже за такий рівень професіоналізму вона зовсім не завищена. Крім того, все оформлення відбувається дистанційно, що зручно та економить час. Впевнена, що з такою підтримкою мій бізнес отримав надійну правову основу та нові перспективи для розвитку на світовому ринку.