Ремонт

Тема в разделе "Не усадьбой единой", создана пользователем Grigori88, 14 Август 2023.

  1. Grigori88

    Grigori88 Гуру

    Здрастуйте! Я шукаю фахівців для ремонту великої двокімнатної квартири. Які компанії в Києві мають досвід у великих проектах?
     
  2. Massta

    Massta Гуру

    Як досвідчена господиня, завжди прагну, щоб усе було в ідеальному порядку в моєму будинку. Коли настав час ремонту в квартирі, я особливо пильно підходила до вибору компанії. Важливо було знайти надійних фахівців, які б не лише якісно зробили роботи, але й вчасно їх завершили. Спробувавши кілька варіантів, я зупинилася на NewStroy і ніколи не жалкувала про це. Раджу і вам ремонт квартир https://newstroy.com.ua/uk/remont-kvartiry-v-kieve.html замовляти саме у них. Ця компанія професійно підійшла до ремонту: вони дотримувались усіх угод, використовували якісні матеріали і пропонували дуже розумні ціни.
     
    Последнее редактирование: 17 Август 2023
  3. kivi

    kivi Активный Пользователь

    А ми вже закінчили ремонт у будинку, зараз займаємось облаштуванням прибудинкової території. Скажіть, де купити сонячні панелі в Україні https://e-ctr.com.ua/ua/energosnabzhenie/solnechnye-batarei/ Цікавить магазин з гарним асортиментом та доступними цінами. Заздалегідь дякую.
     

Поделиться этой страницей