Що можна швидко приготувати на гарнір до м’яса?

Тема в разделе "Не усадьбой единой", создана пользователем Lutikov, 7 Август 2025.

1. Lutikov

Lutikov Гуру

Може хтось підкаже, що можна швидко приготувати на гарнір до м’яса, щоб було і смачно, і не займало пів дня? Бо я, чесно, в тому ділі не ас — зазвичай м’ясо якось сам смажу, а от гарнір — це завжди ступор. Макарони вже набридли, картопля теж, а хочеться чогось такого... легшого, корисного, може навіть щось новеньке спробувати. Ще й бажано, щоб не треба було з пів години стояти над каструлею. Допоможіть порадою, хто що готує вдома на швидку руку!

2. Grigori88

Grigori88 Гуру

Я вже давно підсів на гарніри від ТМ "Терра" — там реально є з чого вибрати і все готується дуже просто. Наприклад, є пшоно з овочами, кус-кус, булгур — не треба нічого вигадувати. Залив кип’ятком, трохи проварив, і через 10-15 хв — готово. А головне — вони легкі, не обтяжують, а до м’яса саме те. Та й смак норм, не як звичайні крупи, бо там уже спеції і сушені овочі є. Я раніше думав, що це щось типу «порожня їжа», а зараз реально кайфую. Вечеря на раз-два!

3. Lutikov

Lutikov Гуру

Дякую, що відгукнувся! А скажи, ти сам це купуєш десь у супермаркеті, чи онлайн замовляєш? Бо я в магазині щось не звертав уваги, може й бачив, але проходив повз. І ще — як щодо дітей? Бо в мене малий вибагливий до їжі, от думаю, чи не буде це для нього «не таке, як мама готує». Дуже зацікавився, хочу спробувати, якщо справді так швидко й смачно, як пишеш.

4. Grigori88

Grigori88 Гуру

Без проблем, радо поділюсь! Я зазвичай замовляю онлайн, так швидше й вибір більший, але іноді бачу і в супермаркетах — просто треба уважно шукати. Щодо дітей — скажу чесно, мій син теж їсть не все підряд, але от кус-кус з овочами йому зайшов, ще й просив добавку. Пшоно з гарбузом — теж норм варіант. У них там багато різних комбінацій легких гарнірів до м’яса . До того ж вони не перевантажують, готуються швидко, і не треба нічого додатково придумувати. Там усе вже збалансовано — і крупа, і овочі, і спеції. Дуже зручно, коли після роботи немає сил щось вигадувати, а хочеться простої, але смачної їжі. Та й корисніше, ніж просто макарони. Так що раджу — спробуй, точно не пошкодуєш.

Поделиться этой страницей