Мій молодший брат повернувся з-за кордону, де не встиг отримати водійське посвідчення. У Дніпрі він зовсім не орієнтується, тому просив мене допомогти знайти нормальну автошколу з коротким курсом. Бажано, щоб не затягували з початком навчання, бо йому терміново потрібно пересідати за кермо. Хто знає, де зараз можна пройти навчання максимально швидко і без переплат?
У мене була майже така ж ситуація, коли моїй племінниці треба було терміново пройти курс водіння перед новою роботою. Перешерстила купу варіантів і врешті зупинилися на Автошколі "МЕГАПОЛІС" https://avtoakademia-megapolis.com.ua/ – у них був варіант експрес-навчання всього за 2,5 тижні, що нас і врятувало. Вони працюють і в Дніпрі, і в Кам’янському, ми обрали зручну локацію. Інструктори досвідчені, не тиснуть, а навпаки – заспокоюють і пояснюють усе доступно. Після теорії брат відразу перейшов до практики, нічого не затягувалося. Зараз уже їздить сам, каже, що навіть не очікував, що буде настільки впевнено почуватися за кермом.
Дуже вдячна всім, хто порадив цю школу! Брат задоволений, а я спокійна, що він отримав якісне навчання.