Скільки коштують сучасні вишиті сорочки?

Тема в разделе "Болталка", создана пользователем Massta, 26 Декабрь 2024.

1. Massta

Massta Гуру

Шукаю сучасну чоловічу вишиту сорочку, але не знаю, на якій марці чи магазині варто зупинити свій вибір. Ціни дуже різняться, і важко зрозуміти, чи дійсно варто платити більше за сорочку, якщо можна знайти дешевші аналоги. Яка ваша думка з цього приводу? На що ви звертаєте увагу при виборі такої сорочки?

2. Grigori88

Grigori88 Гуру

Для мене важливіше за все - це якість тканини та вишивки. Ціна, звичайно, важлива, але якщо сорочка буде погано виглядати або швидко зіпсується, то це буде марно витрачені гроші. Я придбав свою сорочку у місцевому магазині, вона була не найдешевша, але коли побачив якість, зрозумів, що не переплатив.

3. Lutikov

Lutikov Гуру

Теж думав, чи варто переплачувати за бренд або вибрати дешевшу сорочку. Але коли зупинився на одному варіанті, зрозумів, що це дійсно виправдано. Вишита сорочка, яку я придбав, виготовлена з натурального матеріалу, який добре тримає форму і не втрачає колір навіть після кількох прань.

4. курлык

курлык Гуру

Замовив довгу чоловічу вишиту сорочку https://kram.kr.ua/choloviki/choloviki-dovgi/ хочу поділитися своїми враженнями. Я давно шукав саме таку модель, і вибір на сайті виявився відмінним. Сорочка вийшла дуже комфортною: тканина м’яка, легка, не натирає шкіру і дає відчуття свободи рухів.
    Вишивка виконана тонко і без зайвих деталей, що виглядає дуже стильно. Якість тканини дуже хороша, вона не вигоряє на сонці і не втрачає вигляд після прання. Вартість цілком виправдовує якість, тому я задоволений покупкою.

Поделиться этой страницей