Слухові апарати

Тема в разделе "Не усадьбой единой", создана пользователем Grigori88, 3 Февраль 2022.

  1. Grigori88

    Grigori88 Гуру

    Які зараз є якісні слухові апарати? Дідусь дуже погано чує, йому лікар порадив придбати слуховій апарат, але ж треба якісний. А ми в цьому нічого не розуміємо, ось що робити?
     
  2. Massta

    Massta Гуру

    Обов'язково треба купити дідусі таких необхідний слуховій апарат. А що за ціною? Вони ж різні, є такі недорогенькі моделі, але я б вам дав пораду купити дорогий і якісний такий медичний девайс. І дідусь вам тільки дякувати буде.
     
  3. Grigori88

    Grigori88 Гуру

    Будемо покупати такий, щоб наш дідусь файно все чув, він в нас ще молодий - тільки 78 років, треба щось робити зі слухом. Маємо надію, що слуховий апарат йому допоможе.
     
  4. Lutikov

    Lutikov Гуру

    Все правильно - якісний слуховий апарат коштує грошей і краще купити дорогу модель. Саме така точно підійде людині зі зниженим слухом. Щоправда, слуховий апарат повинен пацієнту лікар підбирати, але в наш карантинний час не так просто записатися на прийом до лікаря.
    Ми в інтернет-магазині Розетка https://bt.rozetka.com.ua/ua/sluhovye-apparaty/c3303825/ слуховий апарат вибирали, потрібен був також родичу. Там відмінний вибір і можна за цінами визначитися, який саме слуховий апарат купувати.
    [​IMG]
     

Поделиться этой страницей