Смачне вино від українського виробника

Тема в разделе "Не усадьбой единой", создана пользователем Grigori88, 18 Апрель 2023.

  1. Grigori88

    Grigori88 Гуру

    Друзі, підкажіть, будь ласка, де можна купити якісне вино від українського виробника? Хочеться спробувати щось нове та підтримати вітчизняного виробника. Буду вдячний за рекомендації.
     
  2. Massta

    Massta Гуру

    Вітання! Я нещодавно відкрив для себе "Ладушку" від "Виноградника Кримський". Це дивовижне вино із золотистим відтінком та складним ароматом стиглих фруктів, сухофруктів та легкої ванілі. Смак насичений та збалансований, з нотками меду та довгим післясмаком. Може, тобі сподобається?
     
  3. Grigori88

    Grigori88 Гуру

    "Ладушка" - це звучить привабливо! А як щодо інших українських вин? Я хочу спробувати якомога більше різних вин, щоб зробити для себе висновки, так що чекатиму на відповіді і від інших форумчан.
     
  4. Lutikov

    Lutikov Гуру

    Я знаю чудовий сайт, на якому ти знайдеш великий вибір смачного вина від українських виробників https://goodwine.com.ua/ua/vino/strany/ukraine.html там є безліч сортів та виноделен, кожен знайде щось для себе. Я впевнений, що тобі сподобається смачне вино від українського виробника з інтернет-магазину Гудвайн.
    Купувати можеш будь-яке, тут усі вина дуже смачні, сам уже перепробував кілька варіантів. Магазин відправляє алкоголь новою поштою, довго чекати замовлення не доводилося.
     

Поделиться этой страницей