Друзі, всім привіт! Я вже давно помічаю, що відчуваю дискомфорт у спілкуванні, особливо з незнайомими людьми. Це соціофобія, і іноді складно навіть коротко щось сказати. Цікаво, чи є прості та безпечні способи поступово подолати цей страх і навчитися відчувати себе впевненіше у соціальних ситуаціях?
Соціофобія у мене проявлялась у постійній тривозі перед будь-яким спілкуванням, навіть із знайомими. Онлайн-терапія на Hedepy стала справжнім порятунком, бо я могла працювати над страхами в комфорті власного дому. Мій терапевт уважно слухав і поступово допомагав розібратися у джерелах моїх страхів, дав конкретні вправи для покращення соціальної взаємодії. Я відчуваю, як моє життя змінюється на краще: менше тривоги, більше впевненості, навіть робота стала легшою. Якщо у вас теж соціофобія https://hedepy.com.ua/про-ментальне/соціальна-фобія тут деталі! Можливість вибору спеціаліста за досвідом і підходом дає впевненість, що робота буде ефективною. Платформа зручна, інтерфейс зрозумілий, і сесії можна призначати в будь-який час. Завдяки Hedepy я отримала підтримку, яку раніше шукала роками, і нарешті відчуваю себе впевнено серед людей.