Страховка

Тема в разделе "Не усадьбой единой", создана пользователем vesna75, 8 Март 2020.

  1. vesna75

    vesna75 Гуру

    Скажите а какие страховки на авто сейчас есть в Киеве. А то я совсем в этом нечего не понимаю.
     
  2. matvey009

    matvey009 Гуру

    Если вы не понимаете в страховках на авто, то может пусть ее лучше вам оформит мужчина. А то не дай бог вас еще и обманут. Хотя это конечно решать только вам. А так в Киеве сейчас насколько я знаю распространенная страховка идет ОСАГО. И оформить ее можно например вот тут https://autobooking.com/ru-ua/insurances/osago/c-kiev
     
  3. Kameryn

    Kameryn Гуру

    Есть очень много предложений.
     
  4. Kameryn

    Kameryn Гуру

    Я выбирала по цене самую дешевую страховку, так как денег на тот момент вообще не было и нужно было по-любому что-то оформлять. У меня вот такая страховка онлайн с сайта Файненс юа. Условия страховки читайте на сайте.
     
    Последнее редактирование: 24 Август 2021
  5. Mekino

    Mekino Гуру

    Мені потрібно оформити європротокол, як це зробити?
     
  6. Koilana

    Koilana Гуру

    Моя дружина і я звернулися до компанії Інго для оформлення європротоколу https://ingo.ua/straxovij-vipadok/avtostrahuvannya/jevroprotokol і ми вражені рівнем сервісу, який нам надали. Ще до нас прийняли участь у всіх нюансах оформлення, пояснили, як правильно заповнити документи та як взаємодіяти зі страховою компанією. Важливо відзначити, що весь процес пройшов швидко і без зайвих турбот. Рекомендую Інго!
     
    Последнее редактирование: 29 Декабрь 2023
  7. Massta

    Massta Гуру

    Мене зараз теж цікавлять страхові послуги, де дізнатися деталі?
     
  8. Grigori88

    Grigori88 Гуру

    Всім привіт! Хочу поділитися своєю позитивним досвідом щодо страхових послуг https://finbest.com.ua/ вибрав страховий пакет для своєї сім'ї, і відразу відчув спокій. Захист від непередбачуваних ситуацій, під час туризму став для нас пріоритетом. Особливо приємно, що при оплаті страхового пакета, я отримав низку додаткових переваг. Тепер ми не тільки застраховані, але й не нервуємо щодо безпеки під час подорожей.
     

Поделиться этой страницей