Як обрати правильну моторну оливу для дизельного двигуна? Зараз багато марок пропонує свою продукцію, але як зрозуміти, яка з них буде найкращою для конкретної машини? Яка різниця між синтетикою і напівсинтетикою? Чи є сенс переплачувати за повністю синтетичні моторні оливи, чи краще зупинитися на більш бюджетному варіанті?
Мій особистий досвід показує, що краще не економити на моторних оливах, особливо якщо мова йде про дизельний двигун. Я завжди обираю синтетику, тому що вона має кращі мастильні властивості і довше служить, що важливо при інтенсивному використанні авто. Наприклад, останнього разу купував оливу через Strans Shop, залишився дуже задоволеним. Я вже більше двох років використовую їх продукцію на своєму автомобілі. Ніяких проблем з двигуном не було, та і витрата оливи стабільна. Тому раджу звернути увагу на цей магазин, у них є широкий вибір і адекватні ціни https://strans-shop.com.ua/categoryproducts/olyvy-motorni Синтетика коштує трохи більше, але витрати на неї окупаються тривалим терміном служби і захистом двигуна.