Вибрати електрогриль у Львові

Тема в разделе "Не усадьбой единой", создана пользователем Massta, 15 Март 2023.

  1. Massta

    Massta Гуру

    Привіт всім, я хочу придбати електрогриль для своєї кухні. Які рекомендації можете дати? Де у Львові краще було б обирати таку техніку, серед хорошого і якісного асортименту?
     
  2. Grigori88

    Grigori88 Гуру

    Вітаю! Я можу порадити вам декілька речей, які варто врахувати перед покупкою. По-перше, вам потрібно вирішити, для яких цілей ви будете використовувати свій електрогриль, а також наскільки часто. По-друге, розгляньте різні моделі та їхні можливості, наприклад, регулювання температури та розмір гриль-поверхні.
     
  3. Massta

    Massta Гуру

    Дякую за поради. Я вже вирішила використовувати його для готування м'яса та риби на вечері. Які моделі ви порекомендуєте? Де порадили б вибирати електрогриль?
     
  4. Lutikov

    Lutikov Гуру

    Привіт! Я купив електрогриль Тефаль з нержавіючої сталі, яка має широку поверхню для готування та можливість регулювання температури. Це дозволяє мені приготувати більше страв одночасно та належним чином розігрівати кожну з них.
    Я купував електрогриль https://allo.ua/ua/l-viv/grili-i-rokletnicy/ в Алло і мій досвід був дуже позитивним. Вони мають широкий вибір електрогрилів та іншої техніки у Львові, зокрема, за доступними цінами та пропонують зручну і швидку доставку.
    [​IMG]
     
  5. amaksimova

    amaksimova Гуру

    Можете посмотреть на https://profood.com.ua у них очень много профессионального кухонного оборудования и есть крутые профессиональные гриле, цена при этом не намного дороже обычного бытового. Если вам для маленького бизнеса – то это идеальный вариант. У них сертифицированные оборудование, есть гарантия и обслуживание.
     
  6. Blond Darina

    Blond Darina Гуру

    Как это не удивительно, но таких магазинов не так уж и много, особенно к регионах. Можно найти обычный недорогой гриль, а вот что-то толковое нереально. Тут смотреть следует в профильных магазинах - как вот например в Грильшоп. У них можно купить все для барбекю в Киеве https://grillshop.com.ua/ доставка проходит оперативно и без проблем в любое место, куда сейчас ездит наша почта. Мы себе взяли гриль для дома, цена очень хорошая и не завышенная, так что советую.
     

Поделиться этой страницей