Вопрос по компьютеру

Тема в разделе "Не усадьбой единой", создана пользователем Yusor, 8 Июль 2021.

  1. Yusor

    Yusor Любитель

    Хочу кардинально обновить свой компьютер - если получится, хочу сделать из него хорошую игровую машину, только не могу решить стоит ли так же купить геймерскую мышку и специальную клавиатуру или же первое время можно будет обойтись обычными - что думаете по этому поводу?
     
  2. Massta

    Massta Гуру

    Мені потрібно купити нову відеокарту для свого сина, щоб він міг грати в останні ігри без проблем. Де найкраще замовити потужну відеокарту? Які магазини пропонують широкий вибір та хороші ціни?
     
  3. Grigori88

    Grigori88 Гуру

    Зараз такий величезний вибір, що вкрай важко зрозуміти, який саме варіант обрати. Моя нова відеокарта для комп'ютера https://luckylink.kiev.ua/ua/videokarty придбана тут, це просто неймовірне покращення у світі ігор та роботи. Я вибрав собі потужну модель з великим обсягом пам'яті, і тепер ігри та відео обробляються на найвищому рівні. Мені подобається, що тепер я можу насолоджуватися якісною графікою без затримок та зависань. Завдяки новій відеокарті мій комп'ютер став працювати швидше та ефективніше. Я дуже задоволений своїм вибором і вже не можу уявити роботу без цього пристрою.
     

Поделиться этой страницей