Хочу нормальний стейк з лосося

Тема в разделе "Не усадьбой единой", создана пользователем Grigori88, 23 Май 2025.

1. Grigori88

Grigori88 Гуру

Народ, слухайте, хто щось знає про нормального лосося? Бо я вже реально втомився бігати по магазинах і натикатись або на якусь підсохлу філе-хню, або на лосося по ціні золота. Хочу саме стейк, щоб зробити на грилі, а не це, що розлазиться під ножем. Та й щоб не смердів "морем" на всю кухню. Може, хтось знає, де зараз можна знайти якісний варіант без того, щоб виносити мозок собі пошуками?

2. Lutikov

Lutikov Гуру

Я сам такий — люблю приготувати нормальний стейк, але з тим, що в нас іноді продають, тільки кота годувати. Брав якось десь по акції, то то був не лосось, а якась суміш страху й льоду. Ні запаху нормального, ні структури. А хочеться ж кинути на сковорідку, підрум’янити, шматок лимона — і кайф. Так що я тебе розумію. Якщо знайду щось гідне — дам знати!

3. Grigori88

Grigori88 Гуру

Та я вже й сам не знаю, чи то я придираюсь, чи реально щось не те з цим ринком. Учора взяв у відомому супермаркеті — типу "свіжий", але коли дістав додому, він вже не те що не пахнув, а реально тхнув. Я ж готувати збирався! Довелось усе викинути. Це ж гроші на вітер, а нервів скільки! Мені треба, щоб було свіже, щільне м’ясо, не переморожене десять разів, щоб смак був, а не відбивка по кишені. Хочеться хоч раз не помилитися!

4. Massta

Massta Гуру

Слухай, я таки знайшов варіант, від якого кайфую вже не вперше. Купляю стейки лосося в Метро https://www.metro.ua/chomu-metro/products/riba-ta-moreprodukti/morska-riba/losos Вони там у спеціальному холодильнику, охайно упаковані, видно, що продукт якісний — колір гарний, структура м’яса не розлазиться. Я завжди дивлюсь, щоб шматок був з рівномірним кольором і не мав ніякого стороннього запаху. До речі, з останньої покупки взяв одразу кілька — один зробив на грилі, інший у духовці з травами — результат шикарний.
    І головне — не переморожене сміття, а дійсно нормальний, щільний лосось. М’ясо пружне, готується рівномірно, шкірка підрум’янюється, а не злазить пластами. Я вже друзям радив — усі задоволені. Ну і плюс — якщо маєш карту Метро, то ціна не космічна. Так що рекомендую, сам тепер тільки там беру.

Поделиться этой страницей