Хочу замовити індивідуальні ортопедичні устілки!

Тема в разделе "Болталка", создана пользователем Mekino, 13 Сентябрь 2025 в 14:29.

1. Mekino

Mekino Гуру

Хочу замовити індивідуальні ортопедичні устілки. Чи варто робити саме "під себе", чи достатньо купити готові у магазині? Чи є принципова різниця? Я чув, що готові можуть підходити лише частково, а от індивідуальні враховують всі особливості стопи. Але й ціна там значно вища.

2. Grigori88

Grigori88 Гуру

Я купував готові супінатори в аптеці — ефект був мінімальний. Потім зрозумів, що все ж таки краще робити індивідуально, бо у кожного свої проблеми зі стопою. Але часу і грошей пішло більше. Хоча, чесно, результат вартий того, бо перестали боліти п’яти після бігу. І ще важливо, що такі устілки можна переносити з однієї пари взуття в іншу.

3. Lutikov

Lutikov Гуру

Мені лікар пояснював, що різниця відчутна. Готові — це більше "на всякий випадок". А от індивідуальні реально корегують ходу. Сам я ще не робив, тільки думаю. Хоча знайомий переконує, що для профілактики достатньо й стандартних варіантів.

4. Mekino

Mekino Гуру

Я замовляв такі устілки в Footbalance і не пожалів.
    Вони одразу підлаштовуються під твою стопу, і ти відчуваєш різницю навіть у повсякденному взутті. Робив у Києві (вул. Миколи Грінченка, 4, Протасів Яр), але знаю, що у Львові вони також працюють. Дуже професійний підхід, персонал пояснює все до дрібниць. А ще вони зберігають дані про твої стопи, тому при повторному зверненні все робиться швидше. Раджу і вам спробувати, більше інформації, може подивитись https://footbalance.com.ua/ на їхньому сайті.

Поделиться этой страницей