Привіт усім! Шукаю надійний інтернет-магазин, де можна купити художні книги для себе та для подарунка. Хочеться, щоб був великий вибір, зручне оформлення замовлення і швидка доставка по Україні. Чи є хтось, хто вже користувався подібними сервісами і може поділитися враженнями?
Я нещодавно користувалася інтернет-магазином «Knigarnia» і залишилася дуже задоволена. Художня література тут представлена у великому асортименті — романи, проза, детективи, фантастика та класика, тож можна знайти книги на будь-який смак. Замовлення обробили швидко, консультанти ввічливі та допомогли підібрати саме те, що хотілося, а доставка Новою Поштою пройшла без проблем — книги прийшли в ідеальному стані, а ціни приємно здивували. Тепер точно знаю, де купувати якісну літературу для себе та близьких.
Я зазвичай замовляю в інтернет-магазині Britishbook, тут часто купую english books https://www.britishbook.ua/ Мені подобається, що асортимент дуже широкий і завжди можна знайти цікаві видання, які важко дістати у звичайних книгарнях. Крім того, доставка швидка і зручно відслідковувати замовлення, тож завжди впевнена, що книжки прийдуть вчасно.