З чого почати заробіток?

Тема в разделе "Не усадьбой единой", создана пользователем Massta, 22 Апрель 2025.

1. Massta

Massta Гуру

Є у мене мрія, сидіти вдома, нічого не робити і щоб грошики капали. Кажуть що такий варіант можливий якщо зайнятися криптою. Чи це дійсно так? І що треба робити щоб так було?

2. KisKis

KisKis Гуру

Мабуть, більшість мріють “сидіти вдома, нічого не робити і щоб гроші капали". Але, як показує життя, навіть у крипті за просто так ніхто нічого не дарує. Але є гарна новина — у крипті реально можна зробити пасивний дохід, якщо спочатку трохи попрацювати головою, руками і включитися.

Я раджу звернути увагу на спотову торгівлю криптовалютою — це такий варіант, коли купуєш токен і чекаєш, поки його ціна виросте, а потім продаєш з прибутком. Звучить просто, але насправді тут важливо розуміти ринок. Ось тут хороша і доступна стаття, яка пояснює, що це взагалі таке і як працює:
    https://www.web3.org.ua/spotova-torhivlia-kryptovaliutoiu-shcho-tse-take-i-iak-tse-pratsiuie/ чому це кращий варіант, ніж, скажімо, лізти в складні деривативи чи фʼючерси? Бо тут ти реально володієш монетою, і ризики трохи нижчі. До того ж, не треба бути супер-трейдером, щоб просто інвестувати в потенційно сильний проект і почекати. Я рекомендую починати саме зі споту — він простіший, зрозуміліший і не зливає гроші так швидко, як маржинальна торгівля.

Поделиться этой страницей