Зробити комплексне обстеження!

Тема в разделе "Болталка", создана пользователем Koilana, 20 Декабрь 2025.

1. Koilana

Koilana Гуру

Потрібно зробити комплексне обстеження – давно не перевірявся, є проблеми зі сном і тиском. У районній поліклініці направляють по колу, кожен лікар щось своє каже. Хочу звернутись у сучасну клініку, щоб пройшов усе за 1-2 дні й отримав конкретні результати. Хто робив повний чек-ап у Києві, підкажіть місце?

2. Grigori88

Grigori88 Гуру

Я недавно мала схожу ситуацію. Хотіла здати всі аналізи та пройти кардіолога, гастроентеролога й ендокринолога одразу. У приватних клініках дуже різний рівень сервісу, тому раджу дзвонити напряму і питати, чи справді все роблять під одним дахом. Бо іноді тільки консультації в них, а діагностику відправляють в інше місце.

3. Lutikov

Lutikov Гуру

Не обирай по відгуках у Google, бо часто там все перемішано. Дивись, щоб клініка мала постійно працюючі відділення, фахівців не на договірних умовах, а у штаті. Це сильно впливає на якість. І ще зверни увагу на строки – якщо пропонують обстеження за день-два, це реальний плюс.

4. Massta

Massta Гуру

Я вже двічі проходила комплексну діагностику в Добробуті, тому можу говорити впевнено. Це не просто мережа медцентрів, а повноцінна система з усіма напрямами – від кардіології до нейрохірургії. У них сучасне обладнання, працюють кращі спеціалісти, результати приходять швидко і без черг. Дуже зручно, що все організовано в одному місці, включно з лабораторією, діагностикою та консультаціями.
    Я обирала багатопрофільну лікарню на правому березі, але можна звернутися й у філію на лівому. Програми обстеження підбирають індивідуально, за потреби можна додати або виключити щось із пакета. Рекомендую звернути увагу на сайт https://dobrobut.com/ua там чіткі умови, ціни та можливість запису онлайн, без дзвінків.

Поделиться этой страницей